Long time no see.

Det har blivit lite av ett blogguppehåll. Inte riktigt med flit. Det är bara livet som har hunnit ikapp. Mitt liv är numera packat i kartonger och imorgon har jag nycklar till mitt nya boende i handen. Otroligt spännande, men samtidigt samlar jag ihop otroligt många vuxenpoäng. Jag kommer imorgon att vara skuldsatt och ha eget ansvar för boendet. Ingen fastighetsskötare eller föräldrar som gör allt för mig.

Under blogguppehållet har det blivit lite läst. Jag älskade Boktjuven, gillade Sputnikälskling och jag håller just nu på med Hungerspelen.

Har träffat min bokcirkel för andra gången och diskuterat Sputnikälskling vilket var riktigt trevligt. Bokcirkeln ska få ett alldeles eget inlägg lite längre fram.

En avi har dykt upp här hemma med pocket och prassel nr 2. Paketet ska hämtas ut imorgon och det ska bli otroligt spännande och se vad min bokvän har åstadkommit. Jag har inte gjort det så lätt den här gången på grund av mitt bokkonsumerande.

Kommentarer
Postat av: Kinga

Hej!

Först av allt vill jag bara säga ärligt, att:

Ja, detta är en reklam-kommentar, och ifall jag på något sätt gjort dig arg på grund av det, så ber jag om ursäkt!Vi har nämligen en tävling i vår blogg, där man kan vinna ett presentkort från http://www.solentro.se på 500kr i 5 veckor.

Varje vecka drar vi en ny vinnare! Solentro är en hemsida där man kan göra sin egen bok!

Vi går genom listan på 'Litteraturbloggar' via 'Bloglovin'. Därför får du som litteraturblogg denna lilla reklam från oss!Vi driver en twilightblogg, och om du gillar böckerna är det ju superkul, men denna tävling är bredare än så!

vi vill nå ut till andra läsare, blivande författare eller poeter! Författande är det som drivit oss till att starta denna bloggen, och tack vare böckerna hade inte vi varit något.

Så denna tävling är ett stort tack till alla läsare, där vi kan ge tillbaka och kanske upptäcka en ny blivande bestseller?Tävlingen hittar du här:

http://www.thetwilightsaga.se/gor-en-egen-bok/Ha en trevlig helg :D:D:Dmvh Kinga Dukaj

Admin och designansvarig på

http://www.thetwilightsaga.se/

2009-10-19 @ 01:03:20
URL: http://thetwilightsaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0