Pocket och prassel nr 3

Lång frånvaro som kan bli längre. Har liksom ingen inspiration till att blogga just nu. Läsning blir det, men även den är på sparlåga. Dock kan jag ju inte missa att dokumentera mitt sista paket i pocketutbytet. Som vanligt är det en fröjd att få paket mitt i vardagen utan något speciellt som tilldragelse. Dessutom har jag ju min egen brevlåda nu för tiden och slapp åka till ett utlämningsställe för att hämta upp mitt paket.

Boken som är med den här gången var ingen som jag kände till innan, men jag blev RIKTIGT sugen på att läsa den. Kan knappt hålla fingrarna i styr när jag ser den. Men försöker ändå så att jag kan läsa ut mina andra projekt. Bokens namn? Vindens Skugga av Carlos Ruiz Zafon.

Utöver det fick jag en påse Zoo som glufsades upp med vindens hastighet. Därför är bara påsen fotad och inte innehållet ;). Choklad fanns det också, blueberry intense, som jag aldrig har smakat. Utöver snasket hittade jag även lite viktiga prylar så här i kylan och mörkret i form av två reflexer i form av en jordgubbe och en fjäril plus läppsyl. Den sistnämnda behövs VERKLIGEN nu. Har dubbla munsår både på över. och underläppen.

Tack för ett trevligt utbyte och guldkant på hösten. Du får gärna ge dig till känna nu när utbytet är över.

Bilden är tagen i mitt inte riktigt helsnygga kök (tänker på den fina spacklade ytan i bakgrunden).


RSS 2.0