Tisdagstispset

Denna veckas tips är ljudbok i mobilen med hjälp av Storytel. Här kan du lyssna på svenska eller engelska boktitlar strömmade rätt in i mobilen. Perfekt nu när det börjar bli ljusare på kvällarna och man kan ta sig en promenad ute. Några av de svenska titlarna på topplistan just nu är Diagnos Gisslan av Peter Gissy, Den du inte ser av Mari Ljungstedt och Så dumt av Mia Thörnblom. Eftersom man alltid har sin mobil med sig kan man lätt få med sig ljudbok på bussen, i affären eller på promenaden. Hade den även i badkaret en kväll när jag inte orkade hålla upp en bok.

Kort om storytel:

Storytel är en mobil innehållstjänst som riktar sig till en litet vuxnare publik än de traditionella mobiltjänsterna. Vi vill erbjuda mobila tjänster som drar nytta av de egenskaper som mobiltelefonen har på bästa sätt.

För att använda Storytel behöver man en godkänd mobiltelefon, se lista här: kompatibla telefoner. Man behöver även rätt mobilinställningar för att komma ut på internet. Man laddar ned ett litet program till sin mobiltelefon och är igång och använder tjänsten inom 2 minuter.

Vi erbjuder ljudböcker och man betalar genom mobilräkningen. Ljudböckerna är uppdelade i avsnitt (30-70 min långa) som just nu kostar 30 kr, gäller ej business och språkkurser som kostar 50 kr per avsnitt. Tack vare våra samarbeten med Telenor, Tele2(Comviq), Telia, Halebop och Tre så betalar dessa användare ingenting för datatrafiken då de använder tjänsten inom Sverige. Kunder hos övriga operatörer betalar för datatrafiken enligt gällande taxor. Lyssningen upptar 3.5 MB per timme.

Mycket nöje!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0