Jobbskryt

Vi hade en skön uppstart av terminen i år med mycket tid för planering och strukturering. Därför har jag nu ÄNTLIGEN! fått i ordning på alla mina papper. Jag har slängt en hög och resten har jag satt in i pärmar som jag satt etiketter på. Jag är grymt nöjd! Jag vet vart jag har allt och har koll på det mesta. Nu gäller det bara att hålla det här hela vägen!


Kommentarer
Postat av: Annelie

Å, vad skönt att få det gjort! Vi har haft så mycket annat att göra under uppstarten, så jag har inte hunnit rensa än. Men nu när jag läste ditt inlägg kände jag att jag verkligen VILL. Vad skönt att känna att man har ordning på allt. :)

2009-08-21 @ 06:03:51
URL: http://stundpajorden.blogspot.com
Postat av: Sofie

Jag har inte haft ordning på allt på alla år som lärare ( 2½) så det känns riktigt skönt att vara organiserad och veta vart jag har allt mitt material. Det blir så mycket lättare att ha översikt och planera.

2009-08-21 @ 08:41:20
URL: http://sofiemarika.blogg.se/
Postat av: Lilla O

Jag har en del kvar innan det blir ordning. Flyttade till tredje arbetsrummet på lika många år i onsdags och det ser minst sagt kaotiskt ut. Men snart så... Har visserligen försökt bli organiserad i tio år som lärare utan några större framgångar, i alla fall inte mer än några veckor.

2009-08-23 @ 14:29:42
URL: http://lillaosblogg.wordpress.com
Postat av: Sofie

Heheh jag lever än så länge kvar i illusionen av att det KAN hålla ;)

2009-08-23 @ 14:32:45
URL: http://sofiemarika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0