Inläggskavalkad deluxe

Nu är jag tillbaka från Öland. Lite soligare där än här på västkusten. Men blåsten ville inte riktigt släppa så det blev inte mycket tid på stranden. Däremot blev det mycket tid i bilen och vi fick se mycket av både Öland och glasriket. Många väderkvarnar blev det. Dock gick inte resan helt utan missöden. I Jönköping fick vi lite mindre problem med bilen oc fick åka runt och leta efter reservdelar. När vi väl kom till Öland var det som att alla hade tänkt samma som vi och därför var hela Öland fullbokat. Där fick vi för att vi ville spontana. Boka i förväg!

På vägen hem tog vi en tripp förbi Kosta outlet och blev positivt överraskad. Stort ställe med kläder, böcker, smycken och naturligtvis porslin och glas. Tyvärr blev det kallare och kallare ju närmare västkusten vi kom och när vi kom ur bilen hemma frös vi nästan till isbitar.

Eftersom vi spenderade mest tid i bilen blev det inte så mycket läsande mer än den korta stunden på stranden och på kvällarna så det blev bara smultron och svek och mig äger ingen sparar jag till den här månaden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0