Minisemester till Öland

Imorgon åker jag och sambon på en spontan minisemester till Öland. Med mig på resan följer smultron och svek och mig äger ingen. Tror det ska räcka för tre dagar. Annars får jag en ursäkt att införskaffa en tredje. Har kollat vädret och det ska bli ganska fint på östkusten den här veckan. Hoppas jag får några soltimmar och kan bättra på brännan lite innan jobbet börjar.

Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack så mycket. Är så roligt ju. Å övning ger färdighet:) har du inte varit där? Helt klart värt ett besök. Om man gillar att baka såklart:) hade ni en bra semester på Öland?

2009-07-31 @ 19:05:33
URL: http://Idapersson.se
Postat av: Ida

Haha. Tack. Jag är så nöjd:) jaså då blev det verkligen en minisemester då. Brukar alltid va galet mycket folk där tycker ja. Men då vet ni till nästa gång, boka innan :) Ja mer sol vill vi ha. Har blivit alldeles för lite bada i sommar. När börjar du jobba igen då?

2009-07-31 @ 19:13:47
URL: http://Idapersson.se
Postat av: ida

Ja det är så himla fint här på västkusten. är du härifrån från början, eller är du inflyttad? själv har ja bott här i ett år nu, plus nån månad:) Trivs himla bra. Angående jobbletandet så går det väl sådär. haha. är ju lite jobbiga tider nu, men ja har humöret å tron på topp ändå. Det bara måste lösa sig. Även om ja sannolikt inte får jobb inom mitt område just nu. Men gäller ju att överleva så länge:) Å kan va kul att testa på lite olika.

2009-08-01 @ 10:51:50
URL: http://www.idapersson.se
Postat av: Ida

Ja visst gör den. Den va ännu godare. Jo det börjar suga lite i magen nu. Snart dags att fixa lunch. Idag har vi ju fått den efterlängtade solen. Jippie. Passade på att klippa vår lilla gräsplätt. Den har inte varit mycket torr på senaste :p Men växer gör de ju ändå. tyckte ja kände igen husen. Du hade nått kort från er balkong:) själv bor ja i munkgärde, sen inte så långt tillbaka. Händer nått skoj idag då?

2009-08-01 @ 12:48:45
URL: http://Idapersson.se
Postat av: ida

ahh men plantagen är ju alltid skoj ju. finns ju så mycket fint att kika på, även om man bara köper jord:P haha. Jaså i oktober, vart ska ni flytta då? har ni köpt hus? :)

2009-08-01 @ 14:01:20
URL: http://www.idapersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0