På jobbet

Jag jobbar som lärare för de som inte redan har upptäckt detta och för er i SV eller Eng som känner att ni behöver kreativa och enkla praktiska övningar och skrivövningar kan jag tipsa er om dessa tre böcker.


Writing from start to finish - Kate Grenville -- Är len steg för steg guide till hur man skriver en fackuppsats eller en berättelse med hjälp av enkla tips. I den här hittar du bland annat hamburgermetoden. Helt underbar att läsa.

The guerilla art kit -- Helt underbar bok detta med som hjälper dig och dina elever att hitta kreativa lösningar på hur man kan få sin röst hörd. Att bara bläddra i den är roligt. Den här boken hjälpte våra nior att skapa ett budskap och sedan stå framför en grupp och framföra den här åsikten. Till och med de som verkligen inte ville detta.

Den åttonde dvärgen -- Här hittar du allt från korta till längre skrivuppgifter av varierande slag. Boken är uppdelat från övningar med bokstäver till att skriva en hel novell. Här kan du alltid hitta inspiration till att leka med språket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0