Del av bokhyllan

Min/vår bokhylla är ett mishmash av dvder, prylar, sprit och böcker. Men vill visa de fina bokstöden jag fick i julklapp innan jag stänger ner här för kvällen. Funderar även på att göra en liten utrensning bland böckerna någon gång nu i veckan. Är ledig på fredag.


Det här är ovanpå bokhyllan.

Kommentarer
Postat av: Maja

Fina!

Lycka till med rensningen. Min pappa tvingade mig att rensa i min barndoms bokskatt för en tid sen. Svårt! Lyckades välja bort en del..men jag hoppas att de får ett nytt hem hos mina brorsbarn ;-)

2009-03-12 @ 09:17:41
Postat av: Sofie

Maja jag håller med dig. Det är jättesvårt och det slutar ofta med att jag bara har fem-sex böcker jag kan tänka mig att ge bort så bokhyllan förblir på något sätt alltid full. Nu är det dock snart ohållbart så måste försöka få ut några stycken. Men de kan säkert få andra, trevliga hem. Fika snart? //Sofie

2009-03-12 @ 10:44:17
URL: http://sofiemarika.blogg.se/
Postat av: Hundöra

Ja, det kanske blir lite tokigt när bokstäverna inte står ihop. Vi förväntar oss kanske att det ska vara ett svensk ord :) Vet du vart din svägerska köpte bokstöden? Jag har även sett ett set som är bokstaven A och Z... De skulle jag gärna vilja ha, men kan inte hitta någon som säljer.

2009-03-14 @ 11:03:54
URL: http://bokmarkt.hundora.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0